Turnéplan och hårda repetitioner

Goddagens,

här kommer en efterlängtad uppdatering från Krokbenarnas håll. En turnéplan är under utformning men det finns fortfarande tid och plats för Gottegrisen att besöka fler spelställen i sommar. Om du har en liten scen eller känner någon som har en liten scen som vill ha besök av en Gottegris med kamrater, tipsa gärna oss.

Under våren har Krokben brottats med diverse sjukdomar, geografiska avstånd och livet i allmänhet. Snart förenas vi i städernas stad, Göteborg, där vi fortsätter repetera inför sommarens succéföreställning!

Stay tuned, Krokbenvänner!

Ett väl utfört arbete!

Vi går nu in i nästa fas med Detektiv Gottegris. Manuset är i stort sett klart, låtarna är under produktion och vi går alldeles snart in en hård period med rep, rep och mer rep. 

Största hemlighetsmakeri råder givetvis, men det finns en chans att premiären för gottegrisen blir redan i april. 

 

Stay tuned.

Teater Krokben

Manusarbete pågår

Just nu arbetar Teater Krokben med att avsluta manus- och musikarbete inför sommarens föreställning ”Detektiv Gottegris och mysteriet med det försvunna skrattet”.

Repetitionerna pågår under våren och premiären är satt till mitten av juni. Här i bloggen kommer ni kunna följa vårt arbete med föreställningen, såväl under repetition som turné!